CLIX - Pickleball

Wat is pickleball?

Pickleball is een racket-gebaseerde balsport die elementen van tennis, badminton en tafeltennis combineert. Het wordt gespeeld op een klein veld, vergelijkbaar met een badmintonveld, met speciale paddles en een plastic bal met gaten. Het doel van het spel is om de bal over het net te slaan en te voorkomen dat deze de grond raakt binnen de speelgrenzen van de tegenstander. Pickleball is populair vanwege de combinatie van snelheid, behendigheid en strategie. Het is geschikt voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Indoor & outdoor

De charme van pickleball ligt niet alleen in zijn hybride aard, maar ook in de mogelijkheid om zowel indoor als outdoor te worden gespeeld. Binnen, in sporthallen en gymzalen, kunnen spelers zich verheugen op een intensieve en dynamische ervaring op de vloer. Terwijl buiten, op speelplaatsen of speciaal aangelegde velden, biedt pickleball een geweldige gelegenheid om van de natuurlijke omgeving te genieten terwijl je je competitieve geest laat ontbranden.

Het is deze flexibiliteit die pickleball tot een bijzonder geliefde sport maakt, waarbij het niet uitmaakt of het weer buiten zonnig of regenachtig is. En ongeacht of je een doorgewinterde sporter bent of een beginner, pickleball heeft voor elk wat wils.

Kleinere speelvelden

Pickleball wordt gespeeld op een kleiner veld dan tennis en padel, wat betekent dat spelers minder hoeven te rennen en zich minder vermoeid voelen tijdens het spel.

Gemakkelijker te leren

Pickleball heeft eenvoudigere regels en technieken in vergelijking met tennis en padel. Het is snel te leren en beginners kunnen vrij snel plezier hebben op het veld.

Meer actie

Pickleball wordt vaak beschouwd als een snellere sport, omdat het veld kleiner is en spelers dichter bij het net staan. Dit zorgt voor snellere rally's en meer actie op het veld.

Ontdek zelf onze tegels

Met een brede selectie van kleuren om uit te kiezen, zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos. De tegels, de hellingen en de hoekstukken van het sportterrein zijn beschikbaar in elke kleur op aanvraag. Op maat geschilderde lijnen en logo’s zijn ook beschikbaar om u terrein zijn eigen unieke esthetiek te geven.

Ontdek zelf onze tegels

Met een brede selectie van kleuren om uit te kiezen, zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos. De tegels, de hellingen en de hoekstukken van het sportterrein zijn beschikbaar in elke kleur op aanvraag. Op maat geschilderde lijnen en logo’s zijn ook beschikbaar om u terrein zijn eigen unieke esthetiek te geven.

Voordelen

Onze CLIX vloeren hebben fantastisch veel voordelen. Ontdek welke voordelen onze clix-floors u bieden tegenover een traditioneel sportveld.

Het geheim van CLIX met een lange levensduur ligt in het deskundig ontwerp, service en installatie. Wij beloven u alles te leveren wat nodig is voor, tijdens en na de installatie om uw terrein jarenlang te laten presteren.

Laat ons een terrein op maat voor u ontwerpen. Elke maat, elke kleurencombinatie, elk spel, elk logo, alles wat u wilt is mogelijk. Wanneer u werkt met CLIX, werkt u samen met onze in-house ontwerpers om een op maat gemaakte oplossing te krijgen die past bij uw activiteiten en budget.

Wij zijn er trots op dat al onze verhardingsopties met precisie worden vervaardigd in Belgische fabrieken.

Elke CLIX vloer wordt volledig geassembleerd in ons magazijn en alle gevraagde lijnen en logo’s worden voorgelakt door ons team van professionals in een gecontroleerde omgeving om de nauwkeurigheid en de levensduur te garanderen. Vervolgens nummeren we elke sectie, demonteren we de baan en verpakken we de tegels volgens een gelabeld schema voor een vlotte en snelle opbouw te garanderen.

CLIX wil dat u een klant voor het leven wordt en wij zijn van plan dit te bereiken door u de hoogste kwaliteit en de beste en meest duidelijke garantie in de industrie te bieden. Onze wens is dat wanneer u ons uw vertrouwen schenkt, u een zorgeloos speelterrein zult hebben voor de komende jaren.

Evenementen (comming soon)

Ontdek de opwinding van pickleball op onze evenementen! Met een scala aan mogelijkheden om uit te kiezen, zijn de ervaringen eindeloos. Verken de mogelijkheden en geniet van de speelervaring. Speel op één van onze onvergetelijke pickleballevenement vol plezier en opwinding!

Blijft u graag op de hoogte van onze aanbiedingen?

Schrijf u dan snel in op onze nieuwsbrief. Zo kunnen wij u makkelijk op de hoogte houden van al onze nieuwigheden.

Nieuwsbrief

Schrijf u in